Turnering-Stævner

Turnering

Senior: STK har i sæson 2017 et damehold i JTU serie 1, serie 2 et hold i DGI mix-række og herre serie 3 hold. Ud over det samarbejder STK med lokale klubber omkring miniveteranturnering.

Junior: STK har i sæson 2017 3 juniorhold; Piger U12, drenge U xx og Uxx.

Stævner

Veteranstævne, JM indendørs i Århus januar 2018 link

Veteranstævne, JM udendørs i Århus 8. - 11. juni 2017Tilmeld her

Damedoublestævne i Aalborg 21. maj 2017: Der indbydes hermed til Damedouble turnering i Aalborg Tennisklub Søndag d. 21. maj 2016 kl. 9.30 – ca. 15.00. Turneringen er for damer i alle aldre og foregår på vores dejlige anlæg Kastetvej 73, 9000 Aalborg Tilmelding som par eller enkeltvis ved at sende en mail til birgitte@lundovesen.dk senest d. 24. maj. Vi starter med morgenmad og frokost er også inkluderet i prisen, som er 125 kr. pr. person - betaling på dagen til Birgitte. Spørgsmål til Birgitte Lund Ovesen, tlf. 30825097.

Hørning Tennisklub venteranstævne, +50,+60,+65, 18. juni 2017 fra kl. 9.00.Der afvikles kampe i aldersgrupperne 50+, 60+ og 65+. Der kan blive tale om at slå aldersgrupper sammen ved for få tilmeldte. Der spilles i rækkerne HD, DD og MD. Alle kampe forsøges afviklet over 1 time, og der bliver min. 3 kampe til alle. Program for dagen: • Vi starter kl. 9.00 med fælles kaffe og rundstykker. • Første runde sættes i gang kl. 9.30. • 12.30 er der fælles frokost. (Der kan købes øl og vand). • 16.30 tænder vi grillen til fælles hyggelig afslutning på dagen for de af jer, der har tilmeldt sig grill. Man nyder sin egen medbragte bøf og vin. Vi sørger for tilbehør (salat, brød, kartofler el. lign.). Prisen for deltagelse bliver 75 kr. pr. deltager. Tilmelding Aksel Bang på akselbang43@gmail.com eller 30481229. Tilmelding senest den 7. juni 2017.

Aars junior: Den årlige traditionsrige juniorturnering 24 og 25 juni - måske tages fredag d. 23 juni også i brug

Sidste tilmelding den 9. juni Tilmeld her

Se nærmere info

Ved tilmelding har man mulighed for at tilmelde sig til spisning lørdag aften til en pris á kr. 60,00 pr. prs. Man hæfter for beløbet, der vil blive opkrævet sammen med tilmeldingsgebyret ved ankomst. Man har også mulighed for at overnatte på anlægget - tag telt eller campingvogn med. Der kan også overnattes i hallen. Send en mail, såfremt dette ønskes.

Man kan tilmelde sig i følgende rækker:

Med traditionel bold (gul):
Pige- og Drengesingler: U-12, U-14, U-16
A-række: Fri tilmelding
B-række: uden licens - spillere uden den store turneringserfaring - letøvede
Doubler: pige og drenge i samme årgange

Play & Stay (der spilles med grønne og orange bolde)
Pige- og Drengesingler:UP10 og UP-12 (nybegyndere)

Der kan ske sammenlægning af rækker

Leschly cup i Århus uge 29, senior og veteran: Vi har igennem de senere år forsøgt at supplere seniorrækkerne i Leschly Cup med et bredt udbud af veteranrækker i både dame og herre-single, såvel som de tilhørende doublerækker og en mix-doublerække.Derfor udbyder vi også i år følgende veteranrækker i damesingle (DS) og herresingle (HS) 40+, 50+ og 60+ i Leschly Cup, ligesom der udbydes en åben damedoubleveteranrække, en åben herredoubleveteranrække og en åben mixdoubleveteranrække.Leschly Cup spilles i uge 29, dvs. fra søndag den 17. juli til lørdag den 23. juli. Afhængig af antal tilmeldinger starter veteranrækkerne tirsdag eller onsdag i uge 29 og forventes færdigspillet fredag den 22. juli. Der er nu åben for tilmelding i ovennævnte veteranrækker og seneste frist for tilmelding er torsdag den 14. juli kl.16.00.Tilmelding foregår ved at sende en e-mail med ens navn, klubnavn, tlf.-nummer, e-mailadresse, årgang og evt. licensnummer til turneringsleder Michael H.J. Stæhr på e-mail-adressen leschlycup@alts.dk

Veteranstævne, DM udendørs i Århus 29. juli - 5. august 2017

Senior og veteranstævne i Aars (4), 5 og 5 august 2017, senior og veteran:  Tilmeld her Tilmeldingsfrist 21. juli 2017