Onsdags Spil & Spis

Af hensyn til Coronaen og alle sikkerhedsforanstaltninger, så har vi i bestyrelsen valgt, at vi afholder spil og spis EFTER sommerferien, men med restriktioner så som deltagerantal, tilmelding, servering og lignende.

Dvs. at onsdag d. 12. August, onsdag d. 19. August og onsdag d. 26. August håber og krydser vi alt for at vi får godt vejr, så vi kan nyde bare nogle få hyggeeftermiddage/spisninger sammen!!! Jeg skriver ud til jer i ugen inden så I husker at invitere naboerne med, for man behøver jo ikke være medlem for at deltage!!! ;-)

Skulle vejret vise sig fra den bedste side, så kan vi snakke om at fortsætte ind i september :-)

Normalt er det sådan her:

Vi har onsdags SPIL OG SPIS hele MAJ og JUNI måned. Derefter må interesserede medlemmer meget gerne fortsætte konceptet, evt aftale fra gang til gang, hvem der står for mad. Bare giv Lillian et praj, så finder vi en løsning!


Det er for børn med deres forældre, bedster, mostre, onkler osv., og man behøver ikke være medlem, for vi vil gerne, at I evt. tager naboen og deres børn med også, så så mange som muligt kan få øjnene op for, hvor skønt det er at spille tennis!
Banerne er åbne fra kl. 17-18, og så må I bare fordele jer, hvor der er plads. Succesen kræver, at I giver plads til hinanden, og at I ikke forventer at spille en almindelig tenniskamp, men øver spillet over mindre baner og med mange andre på banen - forhåbentlig:-)
Man møder op i tennissko – ikke løbesko, da det ødelægger banerne - og så kan ketsjere og bolde lånes af klubben, hvis man ikke har selv.

Af hensyn til maden, kræves der tilmelding senest dagen før, dvs tirsdag kl.24.00, men så står maden til gengæld også klar på bordet når I er færdige med at spille kl. 18!
Skriv også lige et tlf.nr på tilmeldingen, i tilfælde af aflysning. Det kan jo ske pga vejret, som kan være lidt svært at holde styr på.

Pris: Børn gratis  Voksne (over 18 år) kr. 25.00 pr. gang

Mail til:

Lillian Hansen lillian.oplev@gmail.com eller sms på 61668840

 Spil og Spis arrangementet er en del af klubbens forældre/barn tiltag, som bla. støttes af Spar Nords sponsorering til klubben.