Onsdags Spil & Spis

2020 er vi i skrivende stund stadig meget i tvivl om, om det kommer til at være muligt at afholde spil og spis i Støvring tennisklub i år.... Vi afventer og gør det kun, hvis vi føler os trygge og sikre på at det kan gøres forsvarligt. Vi skriver her og på forsiden, når vi ved mere.

Vi har onsdags SPIL OG SPIS hele MAJ og JUNI måned. Derefter må interesserede medlemmer meget gerne fortsætte konceptet, evt aftale fra gang til gang, hvem der står for mad. Bare giv Lillian et praj, så finder vi en løsning!

Det er for børn med deres forældre, bedster, mostre, onkler osv., og man behøver ikke være medlem, for vi vil gerne, at I evt. tager naboen og deres børn med også, så så mange som muligt kan få øjnene op for, hvor skønt det er at spille tennis!
Banerne er åbne fra kl. 17-18, og så må I bare fordele jer, hvor der er plads. Succesen kræver, at I giver plads til hinanden, og at I ikke forventer at spille en almindelig tenniskamp, men øver spillet over mindre baner og med mange andre på banen - forhåbentlig:-)
Man møder op i tennissko – ikke løbesko, da det ødelægger banerne - og så kan ketsjere og bolde lånes af klubben, hvis man ikke har selv.

Af hensyn til maden, kræves der tilmelding senest dagen før, dvs tirsdag kl.24.00, men så står maden til gengæld også klar på bordet når I er færdige med at spille kl. 18!
Skriv også lige et tlf.nr på tilmeldingen, i tilfælde af aflysning. Det kan jo ske pga vejret, som kan være lidt svært at holde styr på.

Pris: Børn gratis  Voksne (over 18 år) kr. 25.00 pr. gang

Mail til:

Lillian Hansen lillian.oplev@gmail.com eller sms på 61668840

Spil og Spis arrangementet er en del af klubbens forældre/barn tiltag, som bla. støttes af Spar Nords sponsorering til klubben.