MINITENNIS FOR BØRN

18. september 2020 05:35 , af Lillian Hansen

Så er udendørssæsonen næsten ovre - træningen for børnene er i hvert fald - og så har vi heldigvis mulighed for at låne gymnasiets hal til minitennis!

Børnene har spilletid hver mandag fra 17 - 18 fra på mandag d. 21. September! Adressen er Mastrupvej 77 i Støvring.

For evt nye spillere, kan vi fortælle, at Minitennis er tennis spillet på en badmintonbane, hvor nettet er sænket til tennishøjde, og der spilles med ketcher og en skumbold. 

Her trænes der slag, hurtighed og kondition, og så er det i øvrigt bare rigtig sjovt og meget lærerigt! Alle kan være med, for det er den letteste måde at lære at spille tennis på, og samtidig er det en måde at vedligeholde sine flotte slag, som man har fået ind i løbet af sommerens træning. Da det er med skumbold, tør man mere, for man skal ikke være bange for evt at få bolden i hovedet eller maven!

Tag gerne venner med!!!

Du skal medbringe indendørs sko og tennisketcher (ketcher kan også lånes) Klubben sørger for skumbolde.

Og så handler det i øvrigt om at få spillet, få rørt sig og få hygget og grinet godt i en time! 

Der vil ikke være decideret træning, men der vil altid være en voksen, som nogle gange laver konkurrencer/lege/skift af spillemakkere ol…. - børnene plejer også selv at være gode til at komme med forslag :-)

I har selvfølgelig 2 prøvegange.

Det koster 200,- for hele vintersæsonen 10. september 2018 - 1. maj 2019, og de indbetales på konto: 9349 4562587581 m navn og fødselsdato på barnet.

Der bliver nogle mandage, hvor gymnasiet selv skal bruge hallen - så står det oftest på døren mandagen inden, men ellers skriver Lillian det ud til jer så snart hun hører det fra gymnasiet! Derfor vil der være en liste når I kommer, som I skal skrive jer på med mail eller telefonnummer, så I kan få besked!

I kan også selv tjekke på flg. link: http://www.lectio.dk/lectio/286/kalender.aspx?type=se

Pga Corona, så vil der være lidt flere retningslinier i år - afspritning af låneketchere, håndvask, faste bolde og et forsøg på mere faste makkere. Vi følger udviklingen, og forholder os meget alvorligt til udmeldinger fra kommune og dgi/jtu!

Håber at se en masse skønne børn på mandag :-) Hilsen Lillian