Junior

JUNIORTRÆNING 2020

Første træning er torsdag d. 14. maj kl. 16.00-17.00 med max 10 børn pr. bane/anlæg. Vi træner med afstand og i små grupper. Der er håndsprit på alle banerne og når man møder får man anvist hvor man skal træne.

Træningen for juniorer er for alderen 6 - 18 år, og er man over 18 år, tilbydes man samme tilbud som seniorer - bare til ungdomsspiller kontingent!

Perioden går fra 14. maj  og til 17.september.

Træningen følger skolernes ferie, så ved skoleferie eller fridage, så er der ikke træning!

Træningstider for alle juniorer

Torsdag kl. 16-17, eller kl.16-17.30, alt er med forbehold, pga. særlige retningslinjer om max, antal til træning grundet Covid-19.

Her vil den første lette træning finde sted, og spillerne får information om hvordan inddelingen vil blive resten af sæsonen. Der er altid plads til nye spillere!

Hvis man ikke har rigtige tennissko henstiller vi til at man ikke spiller i løbesko med grove såler, da det ikke er godt for banerne.

Man har altid 2 prøve gange, og derefter melder man sig ind i klubben, hvis man ønsker mere træning/spil.

EFTER 1. GANG:

Alle juniorer, som spiller med røde bolde (begynderniveau), træner - torsdage 16-17 på bane 1 og 2.

Alle juniorer, som spiller med orange eller grønne bolde træner -  torsdage 16-17.30 på bane 3 og 4.

- man er ikke låst af den plads man får til 1. træning, for der sker hele tiden udvikling, og det holder trænerne øje med - det skal være sjovt og udfordrende!

Trænere er: Kenneth Petersen, Eddy Klemmensen, Christian Petersen, Mikkel G. Søndergaard og Lars Søndergaard

Klubben har juniorketchere til salg i alle størrelser for 200,- pr stk. Kontakt træner eller bestyrelse.

Voksenketchere sælges også for 400,-

VINTERTENNIS 2018/2019 - vi får besked 1. maj, om vi har hallen som sædvanligt 2019/2020

MINITENNIS I GYMNASIEHALLEN

Støvring tennisklub har igen i år fået tid i gymnasiehallen hver mandag kl. 17-18 fra d. 15. september til d. 1. maj, til at spille minitennis. Minitennis er tennis spillet på en badmintonbane, hvor nettet er sænket til tennishøjde, og der spilles med ketcher og en skumbold. Adressen er Mastrupvej 77 i Støvring.

Her trænes der slag, hurtighed og kondition, og så er det i øvrigt bare rigtig sjovt og meget lærerigt! Alle kan være med, for det er den letteste måde at lære at spille tennis på, og samtidig er det en måde at vedligeholde sine flotte slag, som man har fået ind i løbet af sommerens træning. Da det er med skumbold, tør man mere, for man skal ikke være bange for evt at få bolden i hovedet eller maven!

Tag gerne venner med!!!

Du skal medbringe indendørs sko og tennisketcher (ketcher kan også lånes) Klubben sørger for skumbolde.

Og så handler det i øvrigt om at få spillet, få rørt sig og få hygget og grinet godt i en time!

Der vil ikke være decideret træning, men der vil altid være en voksen, som nogle gange laver konkurrencer/lege/skift af spillemakkere ol…. - børnene plejer også selv at være gode til at komme med forslag :-)

I har selvfølgelig 2 prøvegange.

Det koster 200,- for hele vintersæsonen 10. september 2018 - 1. maj 2019, og de indbetales på konto: 9349 4562587581 m navn og fødselsdato på barnet.

Der bliver nogle mandage, hvor gymnasiet selv skal bruge hallen - så står det oftest på døren mandagen inden, men ellers skriver Lillian det ud til jer så snart hun hører det fra gymnasiet! Derfor vil der være en liste når I kommer, som I skal skrive jer på med mail eller telefonnummer, så I kan få besked!

I kan også selv tjekke på flg. link: http://www.lectio.dk/lectio/286/kalender.aspx?type=se