Junior

Klubben har juniorketchere til salg i alle størrelser for 200,- pr stk. Kontakt træner eller bestyrelse.

Voksenketchere sælges også for 400,-

JUNIORTRÆNING 2019

Træningen for juniorer er for alderen 6 - 18 år, og er man over 18 år, tilbydes man samme tilbud som seniorer - bare til ungdomsspiller kontingent!

Perioden går fra 30. April - 10. September 2019

Træningen følger skolernes ferie, så ved skoleferie eller fridage, så er der ikke træning!

Træningsstart for alle juniorer

Tirsdag d. 30. april 2019 kl. 16-17

Her vil den første lette træning finde sted, og spillerne får information om hvordan inddelingen vil blive resten af sæsonen. Der er altid plads til nye spillere!

Man har altid 2 prøve gange, og derefter melder man sig ind i klubben, hvis man ønsker mere træning/spil.

EFTER 1. GANG:

Alle juniorer, som spiller med røde bolde (begynderniveau), træner 1 x om ugen - tirsdage 16-17 på bane 1 og 2.

Alle juniorer, som spiller med orange eller grønne bolde træner 2 x om ugen - tirsdage og torsdage 16-17.30 på bane 3 og 4.

- man er ikke låst af den plads man får til 1. træning, for der sker hele tiden udvikling, og det holder trænerne øje med - det skal være sjovt og udfordrende!

Trænerne arbejder sammen om træningsvariationen og I må altid gerne komme med forslag til træneren om evt. nye øvelser/lege ol.

Trænere er: Jonathan Bentholm, Carl Lassen, Kenneth Petersen, Eddy Klemmensen, Mikkel Gadegaard om tirsdagen og Mikkel Gadegaard og Sebastian Skovman om torsdagen.

STØVRING TENNISCAMP 2019

Støvring Tennisklub afholder igen i år træningscamp for alle interesserede juniorer. Campen afholdes søndag d. 2. juni 2019 fra kl. 9:30 - 15.

Pris for deltagelse: 100 kr. Kan betales på dagen eller overføres til klubbens Spar Nord reg. 9349 - kontonr. 4562587581 eller mobilepay-nummer 49380 med tekst om træningslejr og navn

Tilmelding sker til Jonathan Bentholm: jonathan.bentholm@hotmail.com eller på tlf. 50 43 09 19 senest (23/5) - udsat til 30/5!!!

Vi glæder os til at se dig til en fantastisk camp med masser af tennis, lege og sjove aktiviteter! I bliver inddelt i grupper efter alder og niveau.

Der er morgenbrød kl 9:30. Vi holder frokostpause kl. 12.00, og holder yderligere et par frugt- og drikkepauser ind imellem.

Prisen dækker træning, frokost, frugt og saftevand. Vi glæder os meget over frivillige bidrag i form af kage, boller eller andet til pauserne.

Fakta:

Tid og sted: Søndag d. 2. juni 2019 kl. 9.30 - 15 Støvring Tennisklub, Mølledamsvej 4, 9530

Målgruppe: Juniorer 5-17 år.

Trænere: Campen ledes af klubbens trænerteam.

Max. 20 pladser: Tilmeldingen er åbnet og lukker 23 maj - udsat til 30/5!!! Pladser fordeles efter ”først til mølle princippet”.

Du får: En fed dag med tennistræning og sjove tennislege. Du får også frokost, frugt og saftevand.

Du skal medbringe: Sportstøj, ketcher, udendørs sportssko (ikke løbesko) og indendørs sportssko i tilfælde af dårligt vejr, vanddunk og godt humør.

Har du ikke en ketcher, kan du tilkøbe (200,-) eller låne.

Har du spørgsmål ?

Kontakt Jonathan Bentholm på 50 43 09 19

VINTERTENNIS 2018/2019 - vi får besked 1. maj, om vi har hallen som sædvanligt 2019/2020

MINITENNIS I GYMNASIEHALLEN

Støvring tennisklub har igen i år fået tid i gymnasiehallen hver mandag kl. 17-18 fra d. 15. september til d. 1. maj, til at spille minitennis. Minitennis er tennis spillet på en badmintonbane, hvor nettet er sænket til tennishøjde, og der spilles med ketcher og en skumbold. Adressen er Mastrupvej 77 i Støvring.

Her trænes der slag, hurtighed og kondition, og så er det i øvrigt bare rigtig sjovt og meget lærerigt! Alle kan være med, for det er den letteste måde at lære at spille tennis på, og samtidig er det en måde at vedligeholde sine flotte slag, som man har fået ind i løbet af sommerens træning. Da det er med skumbold, tør man mere, for man skal ikke være bange for evt at få bolden i hovedet eller maven!

Tag gerne venner med!!!

Du skal medbringe indendørs sko og tennisketcher (ketcher kan også lånes) Klubben sørger for skumbolde.

Og så handler det i øvrigt om at få spillet, få rørt sig og få hygget og grinet godt i en time!

Der vil ikke være decideret træning, men der vil altid være en voksen, som nogle gange laver konkurrencer/lege/skift af spillemakkere ol…. - børnene plejer også selv at være gode til at komme med forslag :-)

I har selvfølgelig 2 prøvegange.

Det koster 200,- for hele vintersæsonen 10. september 2018 - 1. maj 2019, og de indbetales på konto: 9349 4562587581 m navn og fødselsdato på barnet.

Der bliver nogle mandage, hvor gymnasiet selv skal bruge hallen - så står det oftest på døren mandagen inden, men ellers skriver Lillian det ud til jer så snart hun hører det fra gymnasiet! Derfor vil der være en liste når I kommer, som I skal skrive jer på med mail eller telefonnummer, så I kan få besked!

I kan også selv tjekke på flg. link: http://www.lectio.dk/lectio/286/kalender.aspx?type=se