Junior

JUNIORTRÆNING 2023

Første træning er tirsdag d. 2. Maj kl. 16.00-17.00 - Vi mødes ved klubhuset og får en kort snak om muligheder og diverse spørgsmål, og så er det ind på banerne! 

Træningen for juniorer er for alderen 6 - ca 16 år. (Er man over 16 år, tilbydes man samme tilbud som seniorer - dvs nybegyndere om tirsdagen kl. 17-19 eller øvede om torsdagen kl. 17.00 - 18.45 eller 18:30-20.30 - bare til ungdomsspiller kontingent og gratis træning!) 

Perioden går fra 2. Maj og til 13. september.

Træningen følger skolernes ferie, så ved skoleferie eller fridage, er der ikke træning!

 

Træningstider for alle juniorer

Tirsdag kl. 16-17, eller kl.17-18.30

2. Maj: Her vil den første lette træning finde sted, og spillerne får information om hvordan inddelingen vil blive resten af sæsonen. Der er altid plads til nye spillere!

Hvis man ikke har rigtige tennissko henstiller vi til at man ikke spiller i løbesko med grove såler, da det ikke er godt for banerne.

Man har altid 2 prøve gange, og derefter melder man sig ind i klubben, hvis man ønsker mere træning/spil og så får man en ketcher ved indmeldelse. 

EFTER 1. GANG:

Alle juniorer, som spiller med røde bolde (begynderniveau), træner - tirsdage 16-17 på bane 3 og 4.

Alle juniorer, som spiller med orange eller grønne bolde træner -  tirsdage 17-18.30 på bane 3 og 4.

- man er ikke låst af den plads man får til 1. træning, for der sker hele tiden udvikling, og det holder trænerne øje med - det skal være sjovt og udfordrende og det er det vigtigste! 

 Trænere er: Johannes Friis, Eddy Klemmensen og Ann-Louise Fjordbak

Kontakt trænerne eller bestyrelsen - Johannes Friis - hvis du har nogle spørgsmål! 

 

Klubben har juniorketchere til salg i alle størrelser for 200,- pr stk. Kontakt træner eller bestyrelse.

Voksenketchere sælges også for 400,-

 

 

 

 

VINTERTENNIS 2023/2024

MINITENNIS I GYMNASIEHALLEN

Støvring tennisklub har igen i år fået tid i gymnasiehallen hver mandag kl. 17-18 fra d. 18. september til d. 22. April, til at spille minitennis. Minitennis er tennis spillet på en badmintonbane, hvor nettet er sænket til tennishøjde, og der spilles med ketcher og en skumbold. Adressen er Mastrupvej 77 i Støvring.

Her trænes der slag, hurtighed og kondition, og så er det i øvrigt bare rigtig sjovt og meget lærerigt! Alle kan være med, for det er den letteste måde at lære at spille tennis på, og samtidig er det en måde at vedligeholde sine flotte slag, som man har fået ind i løbet af sommerens træning. Da det er med skumbold, tør man mere, for man skal ikke være bange for evt at få bolden i hovedet eller maven!

Tag gerne venner med!!!

Du skal medbringe indendørs sko og tennisketcher (ketcher kan også lånes) Klubben sørger for skumbolde.

Og så handler det i øvrigt om at få spillet, få rørt sig og få hygget og grinet godt i en time! 

Der vil ikke være decideret træning, men der vil altid være en voksen, som nogle gange laver konkurrencer/lege/skift af spillemakkere ol…. - børnene plejer også selv at være gode til at komme med forslag :-)

I har selvfølgelig 2 prøvegange.

Det koster 200,- for hele sæsonen, og de indbetales via hjemmeside: www.stoevring-tennisklub.dk under kontingent og mærkatet "minitennis børn"

Der bliver nogle mandage, hvor gymnasiet selv skal bruge hallen - så står det oftest på døren mandagen inden, men ellers skriver Lillian det ud til jer så snart hun hører det fra gymnasiet! Derfor vil der være en liste når I kommer, som I skal skrive jer på med mail eller telefonnummer, så I kan få besked!

I kan også selv tjekke på flg. link: http://www.lectio.dk/lectio/286/kalender.aspx?type=se