Baneklargøring

31. marts 2019 15:13 , af Michael Jensen

Kære medlemmer i STK

Den nye sæson nærmer sig med hastige skridt. Om ca en måned skulle vi gerne være på grus igen, men inden da skal vi lige have klargjort vores baner inden vi  kan spille.

Som sædvanligt klarer kommunerne det værste arbejde, men vi skal selv stå for følgende:

-Klargøring af bane 5, asfaltbanen og slåmuren.

-Montere lines på grusbanerne, lægge topgrus ud på banerne og opsætte net.

-Montere windbreakers, bænke, fejenet med mere skal ud på banerne.

-Klargøring af klubhus (vaske gulv, tørre støv af, rengøre omklædning og toilet, rengøre køle/frys og køkken.

Alt dette skal gøres, men heldigvis kan det gøres forholdsvis hurtigt hvis alle giver en hånd med.

Lørdag d. 13 og Søndag d. 14/4 mødes vi på banerne til klargøring kl. 9.00 Klubben er vært for morgenmad samt frokost, øl og vand.

Jeg har brug for tilmelding til dette. Det kan gøres på michaelhaaber@yahoo.dk eller sms 51519253. Navn og hvilke dag, dage du/I kan.

Det er vigtigt vi hjælpes ad med dette da vi i bestyrelsen ikke kan gøre det alene.

Giv en melding tilbage hurtigst muligt. Jeg vil gerne vide det senest d. torsdag d. 11/4 hvem der kan. Alternativ dato for baneklargøring hvis vejret ikke tillader os at arbejde er 14 dage senere.

På forhånd tak for hjælpen. Husk vi arbejder for hinanden i STK. Ingen hjælp, ingen baner klar til standerhejsning. :-D