Klubmesterskab 2014

Nu kan du tilmelde dig klubmesterskab 2014

Der spilles i junior- og i seniorrækker. Alle finaler spilles

LØRDAG DEN 13. SEPTEMBER 2014

Tilmelding i juniorrækkerne aftales nærmere med trænerne.

Seniorrækken er inddelt i følgende niveauer:

Eliterækken: De bedste spillere
A-rækken: De meget rutinerede spillere
B-rækken: De rutinerede spillere
C-rækken: Nybegyndere

På alle niveauer forventes der at blive rækker i:

Damesingle
Herresingle
Dame double
Herre double
Mix double

Du kan tilmelde dig her med oplysning om, hvilket niveau og hvilken række, du ønsker at stille op i. Husk også at angive navn på makker i doublerne.

Det koster kr. 40,00 for hver række, du tilmelder dig i. Beløbet kan overføres til Spar Nord: 9349 4562587581

Tilmelding senest 1. juli 2014

Kampplan for de indledende runder, vil blive offentliggjort kort efter tilmeldingsfristen. Så håber vi på nogle gode jævnbyrdige kampe hen over sommeren. Husk at få afviklet kampene i god tid, så finaledeltagerne er fundet inden den 13. september!

Klubmesterskabsudvalget forbeholder sig ret til at ændre i tilmeldte niveau samt evt. ændre i niveauinddelingen.

TILMELD

Klubmesterskabsudvalget

Regler

Alle kampe spilles med match tiebreak i 3. sæt (altså en tiebreak til 10). Såvel singler som doubler - i alle kategorier (junior, senior)

Alle doubler (junior, senior) spilles med "no add" og "receivers choice" - det vil sige ved stillingen á 40 spilles der afgørende bold, hvor modtager bestemmer hvilken side, der skal serves i.

I indledende puljekampe tælles ført kampe, derefter sæt, partier, lodtrækning. Finalen spilles på finaledagen mellem nr. 1 og 2 i puljen.

Kampens resultat noteres på opslag i klubhuset.

Finalekampene spilles d. 13. september.